Spices by Abdul muliggør for dig, at opleve det indiske køkken i dit eget.
Krydderi er mere end bare smagsgivere for mig – det kan være en dør ind til en verden af hidtil ukendte smagsoplevelser.
Jeg har igennem mange år forsøgt at forfine og balancere de helt rigtige smage, men det var først, da jeg havde deltaget i MasterChef, at jeg rigtigt bemærkede, hvad krydderi kan. Ikke bare hvilket som helst krydderi, men når det er det helt rigtige krydderi. Det krydderi, der faktisk højner retten og giver den identitet og selvstændighed.
Nu har det taget mig flere år at nå til de nuværende sammensætninger af krydderiblandinger, men udviklingen stopper aldrig. Jeg vil fortsætte med at udvikle og forfine blandingsforholdene og tilbyde flere varianter i sortimentet – så følg endelig med på rejsen.
Jeg har længe nydt mit eget krydderi og tilbudt mine gæster det på min restaurant, men nu mener jeg, at det er på tide, at mit krydderi kan købes direkte, så man kan få glæde af det derhjemme.
Jeg ved, hvor meget god mad betyder for mig, og jeg ved, hvor meget krydderi har af indflydelse på netop det. Så det er mig en stor glæde at kunne tilbyde lige netop det, jeg mener, gør maden god – godt krydderi.
Oplev smagene på Restaurant PaprikaBook bord og prøv det indiske køkken