Veggie Pakoras
Lad os komme i gang. Sådan gør du:
Tilsæt spidskommen til din linsemel.
Herefter tilsættes alle krydderier og derefter tilsæt langsomt vand i og pisk i hånden,
så dejens konsistens er klistret uden at være for vandet.
Derefter skal alle grøntsager tilsættes og blandes godt med hånden.
De skal nu fritures på 170 grader i ca. 3-5 min indtil, at de får en gyldenbrun farve.
Lad dem herefter hvile, hvorefter de skal fritures igen 3-5 min.
Jeg selv plejer at bruge hånden til skubbe dem ned i olien med, men her kan sagtens anvendes en ske.
Nydes gerne med en god chutney. Jeg anvender mynte og tamarind chutney.
Til sidst er der bare at, sige:
Velbekommen.
Ingredienser
- 40 g. linsemel
- 1,5 dl. lunken vand
- 1 kartoffel i 1-2 mm skiver
- 1 løg i 1-2 mm skiver
- Spinatblade grofthakket
- Mynteblade grofthakket
- Korianderblade grofthakket
- 1 tsk. hele spidskommen
- 1/2 tsk. gurkemeje
- 1/2 tsk. chilipulver ( eller efter behov )
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. garam masala