Gå tilbage til oversigten
Veggie Pakoras

Veggie Pakoras

Lad os komme i gang. Sådan gør du:

Tilsæt spidskommen til din linsemel.
Herefter tilsættes alle krydderier og derefter tilsæt langsomt vand i og pisk i hånden, 
så dejens konsistens er klistret uden at være for vandet.
Derefter skal alle grøntsager tilsættes og blandes godt med hånden.

De skal nu fritures på 170 grader i ca. 3-5 min indtil, at de får en gyldenbrun farve.
Lad dem herefter hvile, hvorefter de skal fritures igen 3-5 min.
Jeg selv plejer at bruge hånden til skubbe dem ned i olien med, men her kan sagtens anvendes en ske.

Nydes gerne med en god chutney. Jeg anvender mynte og tamarind chutney.

Til sidst er der bare at, sige:  
Velbekommen.

Ingredienser

  • 40 g. linsemel
  • 1,5 dl. lunken vand
  • 1 kartoffel i 1-2 mm skiver
  • 1 løg i 1-2 mm skiver
  • Spinatblade grofthakket
  • Mynteblade grofthakket
  • Korianderblade grofthakket
  • 1 tsk. hele spidskommen
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 1/2 tsk. chilipulver ( eller efter behov )
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. garam masala